Преди малко повече от месец Антония Петрова стана майка за втори

...
Преди малко повече от месец Антония Петрова стана майка за втори
Коментари Харесай

Антония Петрова показа бебето

Преди малко повече от месец Антония Петрова стана майка за повторно, но щастливото събитие съумя да скрие от всички през деветте месеца на своята бременност. 

Благата новина бе оповестена в деня на раждането на новото попълнение в фамилията. А в този момент някогашната Мис България събра храброст и сподели на целия свят какво ангелче е излязло от утробата й.

" Здравей Свят, представям ти Ивайло Батинков - наследник! Роден естествено, по естествен метод, той самичък си избра ангелското число, огледалното число 07.07.2022г. и цифрата на Господ 7 за своя орис!

На тази фамилна фотосесия Ив е на 14дни. Благодарим ти, Сине, че ни избра за свое семейство и ни направи горди родители на към този момент двама сина! Мама Ния, Тати Иво и Батко Бест ще сме постоянно дружно, постоянно до теб и ще те поддържаме, тъй като те обичаме повече от всичко на света и сме семейство Батинкови! Бъди блажен и имай най-прекрасния живот, Сине ", написа Антония под фрагментите на втория си наслендик. 

Изглежда, че тя няма да бъде от майките, които поставят емотикони върху лицата на децата си, когато качват техни фотоси. Антония желае да покаже на всички своите ангелчета.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР